Byggeforløb

Gulv i 300 mm Douglas gran fra Dinesen gulve

Omtanke er medlem af Dansk Byggeri, der er byggeriet største brancheorganisation. Det har Omtanke søgt om og fået lov til at være medlem, fordi det er et seriøst firma man kan have tillid til.

Det betyder også at man som kunde får nogle fordele, blandt andet at man kan gøre brug af BYG-Garanti ordningen. En ordning som sikrer privatkunder en mulighed for at for hjælp til at få færdiggjort sin entreprise hvis Omtanke skulle komme i vanskeligheder.

Ved et samarbejde med et firma, der er medlem af Dansk Byggeri, har man også mulighed for at bruge byggeriets Ankenævn, hvis der skulle opstå tvistigheder, noget som ellers skal gå gennem en ofte dyr og lang proces i det offentlige.

Men ingen ønsker at det skal komme dertil og derfor bruger Omtanke forskellige former for skriftliger aftaler, afhængig af opgaven og kundernes ønsker. Det kan være alt lige fra de større opgaver, hvor der benyttes “AB 92”, til den nyligt udformede “AB Forbruger” eller Omtankes standard “Aftaleseddel”, som er udarbejdet på baggrund af “Forbrugeraftalen” lavet mellem Forbrugerrådet, Dansk Byggeri, Tekniq og Bygge og Boligministeriet.

Byggeforløbet kunne se således ud:

  1. Du vil gerne have lavet noget.
  2. Du kontakter Omtanke.
  3. Vi aftaler et møde. Jeg kommer ud og kigger på opgaven og vi snakker om jeres tanker, idéer og forventninger. Jeg fortæller lidt om hvem Omtanke er og hvad det laver.
  4. Jeg laver et overslag eller et fast tilbud på opgaven og sender det til jer.
  5. Hvis I synes det ser godt ud, laver jeg en aftaleseddel med alle detajlerne, som begge parter skriver under på.
  6. Forprojekteringen går i gang: Der indhentes de nødvendige tilladelser og forsikringssituationen undersøges.
  7. Omtanke udfører arbejdet, og der holdes løbende en åben dialog om projektet.
  8. Alle er glade. 🙂