Hvad kunderne mener om Omtanke

Bue forestod en stor ændring i vores lejlighed. Åbning til kip, blotlægning af hanebånd samt isolering i vores stue.

Og Bue udfærdigede også ansøgning om byggetilladelse til kommunen.

Bue er meget hensynsfuld og skåner hjemmet i øvrigt på alle mulige måder med afdækning, oprydning mm.

Man være sikker på, at Bue overholder alle foreskrifter – krav om isolering, krav om brandsikring mm.

Og selve håndværket er første klasses. Vi er meget tilfredse.

Endelig skal nævnes, at han lever op til firmanavnet – vi er meget trygge ved ‘Omtanke’.

Vh

Henrik Galster

Dronning Olgas vej

Frederiksberg

************************

Jeg har kun at sige at jeg har været vældig godt tilfreds med mit valg af tømrerfirma til at lave mit nye indgangsparti. 

Jeg synes jeg har fået en alle tiders rådgivning, og arbejdet er yderst pænt og grundigt udført, ligesom afslutning og oprydning er upåklageligt. 

Alle der kommer her, synes det er rigtig flot. 

Det samme gælder mit toilet som er blevet isoleret, “lettere ombygget” og har fået skiftet vindue. Formålet var bare at spare på varmen og gøre det lidt “venligere”, og det er nærmest end med at blive husets varmeste rum samtidig med at det er blevet rigitg hyggeligt, lige efter mit “hjerte”. 

Tak for det! 

Med venlig hilsen 

Eva Skov 
Skjoldenæsvej 31A 
4174 Jystrup. 

23303440

************************

Vi skulle have 9 nye vinduer i stuerne i vores hus som er et nedlagthusmandsbrug fra først i 30-erne. Vinduerne var de originale, så vi havde nogle overvejelser om de skulle renoveres, men det orkede vi ikke selv at gøre, så vi besluttede at vi skulle have helt nye vinduer.
Vi kontaktede flere vinduesfirmaer, men fik gode råd af Omtanke til at vælge det der passede bedst til huset selv om det ikke var det vi havde tænkt os først, da det var lidt dyrere end et af de store traditionelle vinduesfirmaer. Vinduerne blev bestilt af Omtanke til en favorabel pris.
Arbejdet med at sætte vinduerne i og ordne vinduesplader blev udført godt og til den fastsatte tid og pris.

Vi er glade, for nu er der vinduer, der kan holde de næste 80 år!!

Venlig hilsen 

Tom Christiani
Avnsbjergvej 42 
4174 Jystrup

************************

Nørrebro den 8. marts 2009.

Min kontakt med Omtanke og Bue Lester har været i forbindelse med renovering af min kæreste og min lejlighed på Rådmansgade 49B, 3. i tidsrummet august til november 2008. Omtanke har lagt 120 kvm. Dinesen Douglas gulv, by­gget vægge til to værelser, konstrueret skydedøre samt diverse andre små opgaver i samme lejlighed.

Omtanke var fra start til slut meget engageret og yderst professionel – fra tilbudsgivning til sidste skrue i væggen. Omtanke deltog i dialog med arkitekten på opgaven og også i den forbindelse tilførte Bue sin professionalisme og enormt høje faglige niveau, så opgaven blev løst på optimal vis.

Jeg ved godt at det lyder meget rosende, men jeg har aldrig stødt på en så grundig håndværker, som jeg til hver en tid vil anbefale til hvem som helst.

Er der behov for yderligere kommentarer kan jeg kontaktes på andershviid [at] gmail [dot] com eller telefon 22171770

Anders Hviid

************************

I forbindelse med ombygning af et gammelt køkken bestående i nedtagning og fornyelse af loft, gulv, en væg samt elementer og bordplader har vi entreret med Tømrerfirmaet Omtanke ved Bue Lester.

Bue har selv udført tømrerarbejdet, samt sørget for at el og malerarbejdet blev udført.

Ombygningen er forløbet særdeles tilfredsstillende, der blev udvist stor omhyggelighed med udførelsen foruden en forbilledlig renlighed under hele ombygningen.

Derudover har Bue med snilde medvirke til løsning af forskellige problemer med udformningen, som under vejs opstod på grund af det skitsemæssige forlæg.

Bue har også udvist stor forståelse og imødekommenhed, de gange der blev lavet om på projektet undervejs.

Vi kan derfor på det varmeste anbefale Tømrerfirmaet Omtanke til alle, der sætter pris på omhyggeligt udført arbejde.

Venlig hilsen

Susanne Alring og Bent Stensgaard Madsen                  

tlf. 44952727

Ryttervænget 95

3520 Farum

************************

Min oplvelse af at have Omtanke på besøg har udelukkende været positiv. Arbejdet er superflot – bordpladen i en lækker kvalitet og det hele er skåret flot. Jeg lagde også mærke til, at du er ret god til at rydde op efter dig – modsat mange andre håndværkere (!) – og i det hele taget er alt jo forløbet meget smidigt og nemt for mig. Så jeg er meget tilfreds.

Tak for din hjælp med projektet! 🙂

Venlig hilsen

Anders Witzel
Angelgade 13, 4. th.
1765 København V

************************

Høj faglighed, fin æstetik, -god rådgivning.

Vort køkken er blevet hovedrepareret.

Arbejdet bestod i opretning og istandsættelse af gulve, lofter og vægge samt opsætning af nye køkkenelementer. Arbejde blev udført i sublim faglig standart.

I arbejdsprocessen disponerede ”Omhu” tid til at drøfte og rådgive os, så de bedste faglige og æstetiske løsninger blev anvendt.

”Omhu” stod ligeledes for udvælgelse og tidsstyring af de øvrige involverede håndværkere. Blikkenslager, elektriker og murer udførte arbejdet inden for tidsrammen.

Også deres faglige kompetencer var mere end acceptable.

Winnie og Rudy

Smedestræde 12,2

2500 Valby

Telefon 35168066